Fear Factory - Mechanized. Strona: 1

Fear Factory - Mechanized Dodano: 2009-10-18 15:44

... a co z Herrerą i gitarzystą/ ex basistą??? Uwielbiam Hoglana, ale jednak wolałbym tam widzieć poprzednika... No ale niech płyta przemówi...

Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)

... Dodano: 2009-10-18 16:06

Jestem ogromnie ciekaw co im wyjdzie :) A co do perkusistow zgadzam sie w zupelnosci. Hoglan ma inny styl... mam nadzieje ze nie bedzie to rzutwac na brzmienie bebnow, bo jak wiemy FF jest oryginalne :)

If i can`t be my own i feel better dead.

... Dodano: 2010-01-01 22:46

ja już zdążyłem przesłuchać przed premierową płyte fear factory<Mechanize> pare kawałków jest dobra,widać że na pierwszym planie dość mocno perkusja napier....troche za krótka myśle że płyte trzeba ,wielokrotnym przesłuchaniu sie bardziej spodoba jak to było w przypadku płyty Transgresion

wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs

Dodano: 2010-01-02 14:16

Racja, nie jest tajemnicą że płyta już od paru tygodni jest dostępna w necie. Szczerze powiedziawszy to zastanawiam się czy to nie jest ich najlepszy szajs od czasu Demanufacture, dowiem się jeszcze po paru przesłuchaniach.

:) Dodano: 2010-01-02 17:11

Zgadzam sie z przedmowca w 100 % naprawde dobry materiał :)

:) Dodano: 2010-01-02 17:38

Sumo666 napisał(a):
Zgadzam sie z przedmowca w 100 % naprawde dobry materiał :)

coś w tym jest, jeden z lepszych kuponów po "Demanufacture" skoczne granie, w sam raz na sylwestra :-)

:) Dodano: 2010-01-02 21:32

Taa :) Do tańca i do rożańca
Rok 2010 zaczyna się dobrze pod względem muzycznym :)

:) Dodano: 2010-01-03 15:56

Sumo666 napisał(a):

Rok 2010 zaczyna się dobrze pod względem muzycznym :)

Rok sie zaczął a nam już perełki prawdziwe sie pojawiły, takie właśnie jak Fear Factory czy nowy album Overkill

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

:) Dodano: 2010-01-03 16:19

No raczej :) Jak na razie bomba ze tak powiem :) Czekam na nowy Septic Flesh :)

Dodano: 2010-01-06 01:08

przesuchałem pare razy tą płyte i zmieniam zdanie jest słaba,nie wiem w sumie czy to jest ta płyta wychodzi u mnie 11kawałków ostatni "final exit",widać że płyte osłabiło , odejściu dwóch muzyków reymonda i christ....?

wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs

Dodano: 2010-01-06 20:52

W kurwe dobry album. Ok, ameryki nie odkywaja, ale kurewsko miesiste, skoczne i energiczne granie, Gienek za garami daje rade - godne zastępuje herrerę, ale Gienek to Gienek.

Paweł, mnie sie "Mechanize" bardziej podoba od demanufactura :)

poki co takie 8/10 :)

Fafal - chuj z overkillem, nowy Ihsahn i nowy Heathen przebijaja nowojorczyków o 100 miliardów lat swietlnych :)

.

Dodano: 2010-01-06 22:16

Powiem ci że jako fan Thrashu jak usłyszałem nowego Overkilla to mnie zmiotło tak samo jak usłyszałem Fear Factory. A Overkilla dlatego że przysłuchując się dokładnie tej płycie usłyszysz jedną z ich najlepszych płyt jak nie najlepszą "Horrorscope".

Fear Factory Dodano: 2010-01-06 22:25

Gniewko Gniewko :) Demanufacture (9,5/10)na zawsze chyba pozostanie najlepszym albumem FF :)
Powiem szczerze, że położyłem już mały krzyżyk na FF Tymbardziej jestem przemile zaskoczony Mechanize :) Płyta numer 2 w ich dorobku jak dla mnie :) 8/10 :)

Dodano: 2010-01-06 22:41

Jeśli chodzi o Fear Factory to nowa płyta będzie zaraz za "Obsolete" jeśli chodzi o mnie oczywiście. Soczyste granie wymiot na garach to jest to!!

Dodano: 2010-01-10 17:25

u mnie płyta z każdym odsłuchem zyskuje :)) i dalej sie bede upierał, że żaden inny album FF nie podobał mi sie tak bardzo :))

.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło